Kontakt Om VALUA Hvem er VALUA Priser Links
English
VALUA

Værdi fra viden

Vor vision er at optimere udbyttet af innovation ved at skabe adgang til de bedste specialisters kundskab.
VALUA Button Button Button Button Button Button
Forretningsudvikling
Værdifastsættelse
Patenter
IP Risk Management
Due Diligence
Krænkelsessager

Præsentation

VALUA er stiftet ud fra en ambition om at tilbyde ekspertløsninger indenfor patentbeskyttelse, innovation og forretningsudvikling.

VALUA formidler eksterne specialistydelser, og tilbyder desuden assistance med opgaver indenfor patenter, Investor Relations, samt udarbejdelse af kommunikations- og forretningsplaner.

Specialister skaber værdi

Vi opbygger teams omkring den enkelte opgave - vi finder de rette folk, internt eller eksternt for at nå den ønskede kvalitet, og vi involverer folk, der faktisk har profiteret af patenter.

VALUA udbyder højtspecialiserede serviceydelser, primært relateret til innovation, til virksomheder, der frigøres fra at ansætte eksperter på fuld tid. VALUA løser og faciliterer specialistopgaver, idet vi identificerer eller fremskaffer de nødvendige menneskelige og tekniske resourcer.

Historik

VALUA ApS blev etableret i 2009 af Jakob Poulsen, og har siden håndteret sager af vidt forskellig karakter.

VALUA om VALUA

Vi har valgt at kalde os VALUA for at understrege, at vort fokus er at være værdiskabende. Iøvrigt betyder ordet “valua” strømning - vi tilstræber at tilpasse os kundernes behov løbende.

Kontakt os endelig, hvis De føler behov for yderligere uddybning af ovenstående.

VALUA
VALUA © 2009-2011 - Valua ApS - Fruebjergvej 3 - Copenhagen - DK - CVR 32446531 - all rights reserved - Tlf: +45 39 17 98 18